Коледни Игри

Хо Хо Хо, Дядо Коледа идва в Poki и донесе много безплатни онлайн коледни игри за игра. Можете да играете нашите коледни игри през цялата година. Но през зимните периоди нашата коледна категория се превръща в истинска зимна страна на чудесата. Дръжте очите си отворени, тъй като любимите ви игри в Poki може да получават коледни актуализации.

Отново е онова време на годината, идва зимата и това може да означава само едно: наближава Коледа! В рамките на нашите коледни игри можете да намерите много безплатни онлайн игри, които да играете. Играйте онлайн с приятелите и семейството ни Quiz Games или си прекарайте уютно заедно, играейки нашата Игри с Дъски. Коледа е за даване и споделяне. Например споделете компютъра и клавиатурата си, като играете заедно на нашата Игри за Двама. Ние се грижим за забавлението, радостта и обединяването на хората в нашите онлайн игри. Има игри, в които можете да се обличате, да изберете облекло на райета от бонбони или да носите шапка на Дядо Коледа, да сложите уши на елфи и много други. Можете също така сами да играете като Дядо Коледа или Гринч. Решавайте пъзели, играйте викторини или започнете да украсявате за Коледа. Насладете се на празничното настроение, като изживеете зимна тема в нашите игри.

Можете да получите достъп до всички наши игри онлайн във вашия браузър на вашия компютър, мобилен телефон или таблет. Насладете се на нашите безплатни игри и Poki ви пожелава Весела Коледа!

Кои са най-добрите безплатни Коледни Игри онлайн?

 1. Winter Clash 3D
 2. Bubble Charms Xmas
 3. Moto X3M Winter
 4. Smash Karts
 5. Thumb Fighter Christmas
 6. Xmas Catcher
 7. Jigsaw Photo Puzzle: Christmas
 8. The Impossible Quizmas
 9. Poki Christmas Dress Up
 10. Smarty Bubbles X-mas Edition

Кои са най-популярните Коледни Игри за мобилен телефон или таблет?

 1. Winter Clash 3D
 2. Bubble Charms Xmas
 3. Moto X3M Winter
 4. Thumb Fighter Christmas
 5. Xmas Catcher