}

Shell Shockers

Blue Wizard Digital4.52,072,589 Гласa

Shell Shockers, наричан още shellshock.io, е 3D мултиплейър стрелец, базиран на яйца. В играта се биете срещу други онлайн яйца с оръжие. Shell Shockers има три режима на игра и 40+ различни карти. Освен това вече е възможно напълно да персонализирате вашето яйце с цветове, шапки, печати и зареждане. Влезте в битка с Eggk-47, RPEGG или Crackshot. Не забравяйте да използвате бонусите, като щракнете върху пилешкото късче в дъното и не забравяйте да счупите другите яйца в битка! В Shell Shockers можете също да видите своя KDR (Kill Death Ratio). Колкото по-висок е вашият KDR, толкова по-добре. Тъй като това означава, че имате повече убийства, отколкото смъртни случаи. Ако сте конкурентоспособни, сравнете своя KDR с приятелите си и се уверете, че вашият е най-висок.

Играйте Shell Shockers сега онлайн безплатно на вашия компютър тук в Poki. Не се изисква изтегляне, просто играйте играта директно в браузъра си. На нашия уебсайт можете също да играете Shell Shockers в режим на цял екран. Насладете се на вашия лов на яйца тук в Poki!

Режими на игра

Екипи

Има 2 отбора, червен отбор и син отбор. Работете заедно с вашия отбор, за да убиете играчи от другия отбор. Можете да сменяте отбори само ако другият отбор има по-малко играчи. Отборът с най-много убийства ще спечели мача!

Безплатно за всички

Всички играчи се бият един срещу друг. Не е нужно да се колебаете, когато видите яйце, просто стреляйте по него, без да мислите. Играчът с най-много убийства в края ще спечели мача.

Каптула шпатулата

Този режим на игра е подобен на известния режим на игра „заснемане на флага“. Сега обаче знамената са разменени със златни шпатули. Откраднете шпатулата на опонентите и я върнете в собствената си шпатула. Този режим също е екипен. Шпатулата ще бъде пусната при смърт, вземете я, за да я възстановите или да продължите пътуването на падналия си съотборник!

Оръжия

Има 7 различни основни оръжия, от които да избирате; EggK-47 (щурмова пушка), Scrambler (пушка), Free Ranger (полуавтоматична снайперска пушка), RPEGG (ракета), Whipper (SMG), Crackshot (снайперска пушка с болт), Tri-Hard (3-кръгли избухване щурмова пушка). Ще имате пистолет като второ оръжие. Използвайте яйцата си, за да купите камуфлаж и да персонализирате оръжията си.

Как се играе Shell Shockers?

  • Придвижвайте се с помощта на WASD. Продължавайте да се оглеждате с курсора си, за да забележите врагове.
  • Застреляйте враговете си, като щракнете с левия бутон на мишката и използвайте LShift, за да се прицелите.
  • Използвайте интервал за скок
  • Използвайте Q, за да хвърлите граната
  • Използвайте R, за да презаредите оръжието си
  • Използвайте E за размяна на оръжие

Колко карти има Shell Shockers?

В момента Shell Shockers има 40+ различни карти за игра и все още има нови.

Възможно ли е да се получи невидима обвивка в Shell Shockers?

За съжаление това е просто бъг... Или е хакнат?! В такъв случай го считаме за измама, така че няма да ви казваме как:).

Кой разработи Shell Shockers?

Shell Shockers е разработен от Blue Wizard Digital. Други заглавия от Blue Wizard Digital са sugarshock-io.

Ако харесвате Shell Shockers, можете също да харесате Venge.io или някой от тези Игри с Стрелба на Poki. Искате ли да откриете още страхотни игри? Разгледайте началната страница Poki с най-новите ни игри или започнете да откривате на нашата страница popular-games.