Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3143,431 Гласa

Rabbids Wild Race е онлайн игра за мултиплейър, създадена от Ubisoft, където 32 играчи се състезават за последната позиция на Rabbid в играта. Използвайте своя джетпак, за да избегнете препятствия и Rabbids, които стрелят по вас. Летете доколкото можете и събирайте звезди и монети, преди другите палави Рабиди да ги получат! Не забравяйте да използвате тези монети в магазина и да отключите страхотни тоалети, за да персонализирате вашия герой. Облечете своя Rabbid и пригответе своя джетпак, време е да се състезавате!

Как да играя:

Можете да играете Rabbids Wild Race с мишката или с клавиатурата.

Скачайте, за да летите с реактивния си ранец, или бягайте по пода, за да се движите по-бързо. Избягвайте капани, препятствия и врагове и бъдете последният играч, който печели състезанието!

Скок - Щракване с мишката или интервал
Изберете - Щракване с мишката

Съвети и трикове:

  • Имайте предвид момента на скъсване на щита на нервната рейка. Този момент е подчертан от бяла бариера. Ако преминете бариерата, всички останали 31 рабита вече могат да скачат на главите си, като ви удрят, ако ви ударят!
  • Звездите, които събирате по пътя, могат да се използват за отключване на страхотен усилвател на броня в главното меню. С тази броня можете да ударите още един път при следващото си бягане!
  • С монетите, които събирате по време на игрите си, можете да отключите страхотни тоалети за вашия Rabbid в магазина. Комбинирайте готини шапки, като викинг шапка, и очила, заедно с останалата част от облеклото си, за да направите своя Rabbid уникално ваш! Можете дори да отключите някои готини мустаци.

За създателя:

Rabbids Wild Race е създаден от Ubisoft. Това е първата им игра тук на Poki!